()

 

Erotikus fotózás, erotikus fotóerotikus fotózás és fotó készítés

Szexpartner keresés Budapesten

 

Szex hirdetés feledása

Szex hirdetés feladása Budapesti és vidéki szexpartnerek részére, csak eredeti fotóval!


Szex hirdetés feladása a Szexpartnerlányok.hu partner kereső weboldalra! Mivel erre a menüpontra léptél, valószínű, hogy te is hirdetési felületet keresel. A Szexpartnerlányok.hu weboldalon csak és kizárólag eredeti, vagyis a hirdető személyt ábrázoló képeket jelentetünk meg. Szexpartner hirdetések elhelyezésének módja, illetve mit kell tennem, ha hirdetést szeretnék feladni?

  1. Szex hirdetés feladása bevált, elfogadott fotókkal!
  • Amennyiben vannak már jól bevált fotóid és azok téged ábrázolnak, illetve sorozatodból egy darab képet eljuttatsz hozzánk a szexpartnerlanyok@gmail.com e-mail címre a lehető legnagyobb méretben, (természetesen az arcod eltakarása nélkül) megtetted az első lépést hogy igazold hitelességedet. Az elküldött e-mailben szerepelnie kell egy telefonszámnak, amin az oldal felelős szerkesztője felveszi veled a kapcsolatot. Ezután egy személyes találkozó egyeztetése szükséges. A találkozó alkalmával hirdetési paramétereidet rögzítjük, illetve személyesen átvesszük tőled azokat az erotikus fotókat, amivel hirdetni szeretnél. Rossz minőségű vagy agyonretusált, manipulált képek kizáró okot jelentenek. Amatőr szexpartner fotók feladása nem kizáró tényező, de egy minimális minőségi szint elérése szükséges. Külön szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a fotókat különböző módszerekkel be lehet azonosítani, illetve azok eredetiségét lehet vizsgálni. Oldalunk munkatársai között hozzáértő emberek találhatóak, ezért kérünk mindenkit, hogy a becsapásokat és félrevezetéseket kerülje! Sem az oldal látogatóinak, sem nekünk szerkesztőknek nem az a célunk, hogy egy újabb szex kereső tákolmányt üzemeltessünk.

     2.  Szexpartner kereső hirdetések feladása oldalunk által készített, jó minőségű fotókkal!

  • Weboldalunk szerkesztői a Szexpartnerlányok.hu keretein belül fotóidat elkészítik. Kizárólagos megjelenés esetén a fotózás díjmentes. Vagyis ha csak és kizárólag ezen az oldalon szeretnéd használni a fotóidat akkor itt a nagy lehetőség, hogy kipróbáld önmagad anyagi veszteségek nélkül, és készítess magadról színvonalas, jó minőségű fotókat hirdetésedhez! Lehetőséged van saját helyszínen (pl. lakásodban) vagy általad választott környezetben (szabad területen pl: vízpart, erdő stb.) munkatársaink segítségével fotót készíttetni. Ezen kívűl egy komplett fotóstúdió vár, ha mutatós, profi minőségű, és szakavatott kezek áltál beállított fotókkal szeretnél hirdetni! Nem tévedés, elkészítjük stúdió fotóidat is sminkes, stylist közreműködésével díjmentesen is! Persze ehhez szükségeltetik némi idő is, amit szabadidődből kell megoldanod, hiszen a jó munkához - jó fotóhoz idő is kell. Amikor mellettünk döntesz, akkor figyelembe kell venned, hogy oldalunk és munkatársaink célja, hogy hiteles képeid legyenek. Ezért végig kell csinálnod egy 2-3 órás fotózást, ahol nem egy esetben 250-300 digitális kép készül rólad. Ez az esetek nagy többségében igencsak fárasztó művelet. Mivel a lehet? legkisebb részben vesszük igénybe grafikai és képszerkesztő, manipuláló programok segítségét, ezért addig fotózunk, amíg biztosak nem vagyunk abban, hogy a megfelelő számú tetszetős fotó - amikhez a legkisebb mennyiségű digitális utómunka társul - el nem készül. Nem átverés, agyonretusált műtermi fotókat garantálunk, hanem hiteles jó minőségű fotókat szinte utómunka nélkül!
  • Amit egy képen végrehajtunk ha a hirdetésben szereplő személy a személyiségi jogait védeni szeretné: Hegek, vágások eltávolítása, arc eltakarása, tetoválás eltávolítása.

     3.  Szex hirdetés feladása képekkel és szex videóval!

  • Talán ezzel a módszerrel tudod hirdetésed hatékonyságát a legjobban növelni, hiszen a képek csak egy-egy pillanatot örökítenek meg. Nem beszélve arról, hogy a képeket bizony lehet retusálni és kissé széppé tenni, vagy a valóságtól eltérő hatást kelteni! A videó egy szex hirdető személyét hitelessé teszi, hiszen egy mozgó kép megjelenítésénél már kisebb az esély a csalásra. Nem beszélve arról, hogy egy mozgóképes hirdetésben szerepelhetnek szövegek és hangok is. Mi teszi hitelessé a hirdetésedet, ha nem a hús-vér valóság? Természetesen egy videónál is megoldható arc eltakarása és effektek hozzáadása, vagy zenei aláfestés. A videós bemutatkozásokat kollégáink ingyenesen elkészítik számodra, hiszen az oldalunk fő célja a megbízhatóság, és ez számunkra (is) nagyon fontos. A videó elkészítése megközelítőleg 30 percet vesz igénybe, és érdemes kipróbálni!ű
  • Elérhetőségünk: szexpartnerlanyok@gmail.com
  • Telfonszámaink: +36-70-457-54-87 | +36-70-379-78-65

Forrás: Szexpartner lányok

 

 

 

 

A honlapon található képek és szövegek jogvédett tartalmak! Azok másolásához a tulajdonos előzetes írásos engedélye szükséges.
Aki nem rendelkezik ilyennel és honlapján megtalálhatóak ezek a védett tartalmak - ellene büntető eljárást kezdeményezünk minden esetben.
© 2008 Szexpartnerlanyok.hu | Adminisztráció | Oldaltérkép | Budapesterotika lapcsoport

Írd meg a véleményed. Levélküldés